Segueix-nos a les xarxes socials:

Els Diables Sa Forcanera de Blanes commemoren la primera dècada de l'entitat

Els Diables Sa Forcanera de Blanes commemoren la primera dècada de l'entitatdiari de girona

La Colla de Diables Sa Forcanera de Blanes celebra aquest any el 10è aniversari i, per commemorar-ho, ha programat diverses activitats que s'aniran fent durant aquest 2013. L'entitat s'ha marcat l'objectiu d'organitzar una celebració popular per gaudir d'aquesta data tan assenyalada i compartir-la amb vilatans i visitants.

El tret de sortida del cicle commemoratiu va ser la inauguració de l'exposició 10 anys de Foc Diable. Coincidint amb l'exposició també es va donar a conèixer el concurs fotogràfic que es farà al llarg de tot l'any.

La idea de crear la Colla de Diables Sa Forcanera va sorgir a finals del 2002 i es va formalitzar a principis del 2003. Aquelll any es van fer les primeres activitats que els va permetre recollir els fons econòmics necessaris per construir les maces i organitzar el primer correfoc propi de Blanes.

Des de llavors, els diables han donat festa i foc a la vila de Blanes i rodalies, millorant any rere any fins arribar al moment actual. Justament per aquest motiu, aprofitaran l'aniversari per no parar de fer activitats, exposicions, correfocs, espectacles pirotècnics i altres esdeveniments durant tot el 2013.

Prem per veure més contingut per a tu