L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols recorrerà a la sorra de la platja de Sa Riera, a Begur, per remplenar la seva. El regidor de Platges, Quim Clarà (CiU), ha explicat que l'Ajuntament ja té el vistiplau dels serveis de Costes, tant de la Generalitat com de l'Estat, per agafar 2.000 metres cúbics d'arena de Sa Riera que, a diferència de la majoria de platges, en guanya.

El govern ha d'adjudicar pròximament la recollida, transport i escampada de la sorra de Begur a Sant Feliu. Clarà ha concretat que els pressupostos que estan valorant els tècnics oscil·len enre els 19.000 i els 30.000 euros. La intenció de l'Ajuntament és fer l'actaució a finals d'aquest mes o a principis de maig i les tasques s'han de desenvolupar de dilluns a dijous, ha concretat l'edil ganxó.

Clarà ha explicat que la platja de Sant Feliu ha perdut la capa superficial de sorra, de manera que queda la capa inferior, que és molesta pels banyistes. Segons l'edil, la sorra que vindrà de Sa Riera és de millor qualitat que la que hi havia fins ara. També ha concretat que feia uns 20 anys des de la darrera vegada en què Sant Feliu va haver d'anar a buscar arena a altres platges per la seva.