Els Mossos, Bombers i cossos d'emergències locals estan mobilitzats en dues comarques -Gironès i Alt Empordà- per la ?desaparició de dues persones: un home de 78 anys que no va retornar a casa i està desaparegut a Llorà des de diumenge al migdia i un jove de 15 anys que estava en un cala de Roses i del qual no se sap res més.

L'home de de 78 anys és José González Hernández i la seva família no en sap res des diumenge quan se'n va denunciar la desaparició. L'home viu a Sant Sebastià i era a Llorà (Sant Martí de Llémena) a veure la família i al migdia va comentar-los que anava a fer una passejada, de la qual ja no va retornar. L'home no es coneix la zona i els equips d'emergències el busquen pels entorns del municipi des de diumenge a la nit.

El dia de la desaparició, segons informa la família, anava vestit amb una camiseta negra de cotó, pantalons grisos, sabates fosques i una gorra. A la zona hi ha desplaçats Bombers i Mossos i ahir a a la nit en tancar l'edició encara es continuava la recerca.

El mateix va passar amb l'altre cas, a Roses, quan al voltant de dos quarts de sis de la tarda la família d'un noi de quinze anys, que tindria una disminució psíquica, va denunciar que el jove no havia retornat de la Cala Rostella. En concret, hauria desaparegut al voltant de dos quarts de dues del migdia quan es trobava en aquesta cala de difícil accés, de làrea del Cap Norfeu. Fins allà s'hi van desplaçar Policia Local de Roses, Bombers i Mossos, entre d'altres cossos d'emergències i es troben rastrejant l'àrea per tal de localitzar-lo.

El jove és rus, té 15 anys i estava allotjat amb la seva família passant les vacances al càmping Les Dunes de Sant Pere Pescador. Els equips de rescat van muntar l'operatiu ahir a la tarda, tan bon punt la família va denunciar que el jove no havia tornat. Durant la nit van continuar la recerca per la zona del Cap Norfeu i l'entorn de Roses per tal de localitzar-lo. En tancar l'edició però, encara no s'havia trobat.