23 de juliol de 2013
23.07.2013

Augmenten les acollides i les adopcions del Refugi d'Animals del Ripollès

23.07.2013 | 09:21

Les dades del primer semestre d'enguany, constaten que són mals temps no només per les persones sinó també pels animals. El Refugi d'Animals del Ripollès ha registrat un augment considerable en les entrades de gats i gossos. Durant el primer semestre d'aquest any 2013 n'han acollit ja vuitanta-vuit, una dada molt superior a la dels mateixos mesos de 2012.

En tot l'any passat només se'n van registrar cent-vuit. L'explicació que donen els responsables del Refugi d'Animals del Ripollès per l'augment d'entrades és que hi ha un major nombre de gats i d'animals de caça, però també per la crisi i pel major coneixement de les instal·lacions, després de tres anys de servei.

Afortunadament també han augmentat les adopcions al centre de refugi. En concret, trenta-vuit animals han trobat familia d'acollida, vint-i-nou per gossos i nou per gats. També s'han retornat vint animals extraviats als seus propietaris. El percentatge d'adopcions del semestre és del 47%, mentre que al 2012 només es va arribar al 36%.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema