30 de desembre de 2014
30.12.2014

Les cases rurals de muntanya arriben al 75% d'ocupació aquest Nadal

Els establiments de costa i l'interior han assolit el 50% El perfil de client és familiar i provinent de Barcelona i la seva àrea metropolitana

30.12.2014 | 07:48

Les cases de turisme rural de les zones de muntanya de la demarcació han assolit una ocupació del 75% durant aquest Nadal. Segons dades de l'oficina tècnica de l'Associació de Turisme Rural de Girona, l'ocupació durant els festius de Nadal dels establiments associats ha estat del 50% a les comarques de costa i interior i del 75% a les comarques de muntanya amb una estada mitjana de tres nits. Pel pont de Cap d'Any es preveu fregar la plena ocupació, especialment a les comarques de muntanya que ja tenen reservades el 90% de les places i que amb les reserves de darrera hora poden penjar el cartell de complert. Com pel Nadal, l'estada mitjana serà de tres nits.
L'ocupació en els dies feiners compresos entre el Nadal i Cap d'Any no és significativa més enllà de les cases pròximes a les estacions d'esquí.
En línies generals, els percentatges d'ocupació assolits i previstos són similars als d'anys anteriors. Es confirma que el preu és un dels factors més tinguts en compte pels potencials clients a l'hora d'escollir destinació i que les estades són cada cop més curtes.
El perfil del client majoritari és familiar i català, provinent bàsicament de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema