L'octubre passat li van robar la moto al seu aparcament de Fornells de la Selva i sis mesos més tard, se la va trobar conduïda per un jove al bell mig del Barri Vell de Girona. Va alertar la Policia Local i finalment, una patrulla mixta composta per un agent de la Policia Municipal i un agent dels Mossos d'Esquadra, i que fan tasques de vigilància i seguretat al barri de la Font de la Pólvora, van localitzar al motorista, que circulava per la zona, i el van detenir. Es tracta de Cristian G.C., de 33 anys i veí de Girona. Es dóna el cas que a més no té carnet de conduir. Va quedar arrestat com a presumpte autor d'un delicte de robatori i furt d'ús de vehicle de motor i d'un altre delicte per conduir sense haver obtingut mai el permís de conducció.

Els fets es remunten al passat mes d'octubre del 2014, quan es va tenir coneixement d'una denúncia presentada per la sostracció d'una motocicleta Honda NSR de l'interior d'un pàrquing d'un habitatge particular a Fornells de la Selva. Uns mesos més tard, en concret a les sis de la tarda del dimarts 12 de maig, la Policia Municipal va rebre una trucada al 092 en la qual una ciutadana informava que acabava de veure la motocicleta que li havien robat al davant d'un bar del Barri Vell de la ciutat i que el noi que la conduïa estava aturat i seia damunt del vehicle parlant amb el cambrer d'aquest local.

Immediatament, es va desplaçar al lloc dels fets un vehicle policial amb dos agents de la Secció d'Investigació i Seguretat de la Policia Municipal. Un cop al lloc, i després de parlar amb la propietària de la moto, aquesta els va explicar que mentre trucava a la policia havia vist com aquell home, de qui en va facilitar la descripció, engegava la moto i marxava del lloc.

Els agents de policia, després de fer diverses gestions, van poder saber la identitat del presumpte lladre i, tot seguit van comunicar la descripció i les dades de la motocicleta a les altres unitats policials, per tal d'iniciar-ne la recerca. I el mateix dia, una patrulla mixta el va arrestar.