La targeta multiviatge T-10/120 entre Costa Brava i Barcelona s'implantarà a partir de l'1 de juliol. La nova modalitat permet viatjar amb descomptes de fins a un 50%. De fet, es tracta de la segona fase del desplegament de l'abonament a la zona de les comarques gironines. Al juny ja es va posar en servei a les comarques de la Garrotxa, el Pla de l'Estany i la Selva, mentre que al setembre, amb l'inici del curs escolar, es preveu implantar al corredor Figueres-Girona-Barcelona. El funcionament de la targeta és un import de 10 viatges amb validesa de 120 dies, que es pot comprar a les taquilles de la Sarfa i als punts autoritzats. A més, es pot recarregar als mateixos autobusos i a l'Estació del Nord. Els preus per trajecte són de 10 i 12 euros.

Pel que fa a la Costa Brava nord, les línies que es beneficiaran d'aquesta targeta són els recorreguts Cadaqués-Castelló Empúries- Empuriabrava i Llançà-Port de la Selva-Roses. Així, es pot desplaçar directe a Barcelona per 12 euros en cada trajecte (amb uns descomptes de fins al 50%).

Pel que fa a la Costa Brava centre, es connectaran els següents recorreguts amb la capital catalana: Begur-Bellcaire Empordà-Calonge-Can Carbonell-Escala; Estartit -la Bisbal-Llagostera-Palafrugell; Palamós-Pals-Platja d'Aro-s'Agaró, entre altres línies de bus.