Van veure que dormia dins del cotxe a l'àrea de servei de l'AP-7 d'Aiguaviva i no van dubtar en trencar el vidre del cotxe i robar-li la bossa de mà. La dona però en sentir l'impacte va alertar els Mossos i a partir d'aquí va començar una persecució dels mossos de Santa Coloma i a la que al final s'hi van unir els de la Regió metropolitana nord.

Els agents van seguir el cotxe que va fugir a gran velocitat durant més de 60 quilòmetres. Durant la persecució que es va produir pels volts de les quatre matinada del dia 7, els lladres van llançar la bossa de mà per la finestra. Finalment van detenir els tres ocupants a La Roca del Vallès.

Els arrestats són tres homes de 27 a 34 anys, nacionalitat espanyola i veïns del Prat del Llobregat i Barcelona i se'ls va acusar de ser presumptes autors d'un delicte de robatori amb força a interior de vehicle.

En l'escorcoll els agents van localitzar 3.500 euros repartits en diverses butxaques de la roba dels tres homes. I all cotxe, a la guantera davantera hi havia un tornavís i una llanterna.

Els detinguts, amb nombrosos antecedents, van passar el dia 8 d'octubre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Granollers, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.