Segueix-nos a les xarxes socials:

El director de l'aeroport es mostra «esperançat» amb el futur

Lluís Sala destaca que la previsió és que l'equipament de Vilobí «tingui alguna companyia més» la temporada d'estiu de l'any vinent

El director de l'aeroport es mostra «esperançat» amb el futurANIOL RESCLOSA

El director de l'aeroport de Girona, Lluís Sala, s'ha mostrat «esperançat» amb el futur de l'equipament de Vilobí d'Onyar. Tot i que es preveu que la instal·lació tanqui el 2015 per sota dels dos milions de passatgers anuals, Sala ha assegurat avui: «Nosaltres creiem en aquest aeroport i, a més, en la marca de Barcelona i de Catalunya, que és potent». «Per tant, el futur és interessant», ha afegit Sala, que ha posat de manifest que la zona d'influència de l'equipament de Vilobí, que ha xifrat en sis milions de persones, «és importantíssima».

En una trobada amb periodistes, Sala ha avançat que la previsió del 2016 és que l'aeroport de Girona «tingui alguna companyia més» per a la temporada d'estiu de l'any vinent. «Un dels nostres objectius del pla estratègic és diversificar les aerolínies que operen a l'equipament», ha explicat Sala, que ha destacat que l'aeroport (gestionat per Aena) «estarà encantat» d'incorporar noves companyies com Jet2 i Jet2Scandjet. El director també ha subratllat: «Jo veig més a prop el vol entre Girona i Madrid».

Finalment, Sala ha detallat que, després que s'hagi concretat la disponibilitat d'slots de les aerolínies, Ryanair pot determinar la seva estratègia per a l'any vinent que en el cas de l'aeroport de Girona és rellevant perquè permet establir «la disponibilitat de flota» de la companyia irlandesa. «Veurem quin és l'escenari que es defineix», ha afegit Sala, que ha valorat que Ryanair «mantindrà la seva presència» a l'equipament de Vilobí. De moment, l'aerolínia ha posat a la venda 29 rutes per a la temporada d'estiu del 2016 a l'aeroport de Girona, set enllaços menys que aquest any.

Prem per veure més contingut per a tu