15 de desembre de 2015
15.12.2015
INCIDÈNCIA A RENFE

Els efectes de l'intent de robatori de cable de coure a Rodalies es poden allargar dies

La incidència ha provocat retards d'una hora aquest dimarts i ha afectat 20.000 passatgers de 50 trens corresponents a quatre línies, entre elles la línia de Girona-Barcelona

15.12.2015 | 13:01
Una dotació dels Mossos d´Esquadra prop de la zona on s´ha produït un dels incendis coma conseqüència de l´intent de robatori del cable de coure

Els efectes de l'intent de robatori de cable de coure aquest dimarts a la matinada entre Mollet-Sant Fost i La Garriga i que ha derivat en petits incendis a les instal·lacions ferroviàries de Santa Perpètua de Mogoda, La Llagosta i Mollet del Vallès es poden allargar dies, segons han confirmat fonts de la companyia Renfe. Així, aquest dimarts al matí s'han acumulat retards de fins a una hora, o demores superiors, a les línies R2, R2nord i R11 ((que enllaça les comarques gironines amb Barcelona ) i s'ha hagut d'interrompre la circulació a l'R8 entre Granollers Centre i Cerdanyola Universitat. En total, han resultat afectats 20.000 passatgers de 50 trens corresponents a les quatre línies. Està previst que un cop passada l'hora punta la incidència tingui menys efectes però ara Renfe estudia com minimitzar de cara a les hores punta d'aquesta tarda.

Com a transport alternatiu de l'R8, que segons la companyia no és de les línies més concorregudes i a més no passa pel centre de Barcelona, Renfe recomana utilitzar l'R7 entre Cerdanyola Universitat i Montcada Manresa i entre Montcada i Reixac i Granollers Centre de l'R2.

Finalment, al llarg d'aquest matí, es gestionarà un servei alternatiu per carretera entre Granollers Centre i Cerdanyola Universitat després que s'hagi descartat en hora punta ja que la intensitat del trànsit a l'autopista era molt elevada.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook