Adif ja ha donat per finalitzades les obres de millora a l'estació de tren de Flaçà. La companyia ha invertit prop de 900.000 euros en la millora de l'accessibilitat a aquesta instal·lació, alhora que s'ha augmentat el confort per als viatgers. Tal com va informar ahir Adif, els principals treballs han consistit a fer el recrescut de l'altura de les andanes fins a 68 centímetres i la prolongació de la seva longitud fins als 200 metres útils.

L'objectiu de les obres, per tant, ha estat facilitar un accés que sigui més segur i còmode als trens, encara que també s'han portat a terme altres treballs a les escales, als ascensors i a l'edifici de l'estació de tren de Flaçà.

De la mateixa manera, a la vora de les andanes s'ha col·locat una banda groga i una franja de seguretat amb un paviment tàctil, per a persones amb discapacitat visual. En paral·lel, Adif ha construït noves marquesines i ha completat les obres amb la instal·lació de punts de llum nous, per a proporcionar un augment de la intensitat lumínica a l'estació. La inversió ha estat cofinançada pel programa Connectar Europa de la UE.