07 de febrer de 2016
07.02.2016

Les comarques de Girona busquen a Abu Dhabi turisme de reunions

Membres del Patronat de Turisme han participat per primer cop en la trobada Confec Red

09.02.2016 | 07:12
Les reunions es mantenien en sales amb tot el luxe habitual dels Emirats Àrabs

El Costa Brava Girona Convention Bureau del Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha participat per primera vegada al workshop Confec Red que té lloc a Abu Dhabi. Allà, els representants de l'entitat gironina es van reunir amb vint representants d'agències, empreses i associacions britàniques que busquen noves destinacions i infraestructures, fora de les grans ciutats europees, on celebrar reunions i esdeveniments.
El workshop Confec Red 2016, que va tenir lloc des de dijous fins ahir a Abu Dhabi, és un dels principals esdeveniments organitzats pel sector del turisme de reunions, esdeveniments, congressos i incentius del Regne Unit i Irlanda, en el qual els compradors d'agències especialitzades, empreses i associacions busquen noves destinacions, infraestructures i productes per proposar als seus clients.
En el marc d'aquesta acció comercial, l'oferta de reunions i esdeveniments de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, aglutinada per més d'un centenar d'entitats i empreses gironines, s'ha donat a conèixer mitjançant reunions personals amb representants d'agències, com ara CWT Meeting & Events, Capita Travel & Events, Elite Meeting International, MCI Dublin, Team Spirit, Ashfield Meetings & Events, i Sanofi Pasteur, entre d'altres.

Diversitat d'espais singulars
Els professionals de les agències i empreses britàniques es van mostrar interessats per la diversitat de l'oferta d'espais singulars que la destinació ofereix per a l'organització de presentacions de producte i sopars de gala. Donen molta importància a l'oferta enogastronòmica del territori i a la programació d'activitats d'incentiu singulars i genuïnes. També van valorar positivament la competitivitat dels preus dels serveis que ofereix la destinació en aquest segment.
Des del Costa Brava Girona Convention Bureau es considera satisfactòria la primera participació en la fira perquè "s'estan produint contactes amb representants d'agències especialitzades amb clares probabilitats que programin la destinació".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit