Aquesta setmana han començat els treballs per habilitar una zona d'esbarjo per a gossos a Llagostera. Ubicada en terrenys de propietat municipal al costat del cementiri municipal, la zona disposarà de dos espais diferenciats, una per a gossos grans i una per a gossos petits amb una superfície total d'uns 1.000 metres quadrats.

El parc d'esbarjo per a gossos és una reivindicació de molts propietaris de gossos que van fer arribar la seva petició durant el taller participatiu d'elaboració de pressupostos de l'any 2015.

«Després de valorar diverses ubicacions, tot i que amb uns mesos de retard, finalment aquest espai serà una realitat» tal i com va explicar el regidor d'urbanisme i participació ciutadana, Sergi Miquel.

El projecte del parc d'esbarjo per a gossos inclou la instal·lació d'uns bancs, una font amb aigua potable i una tanca perimetral de dos metres d'alçada. Es preveu que els treballs finalitzin a finals a principis del proper mes d'abril, segons va informar l'Ajuntament de Llagostera en un comunicat.