16 de maig de 2016
16.05.2016

Ciutadans escull la regidora a Blanes, Margarita Santo, com a cap de llista el 26-J

16.05.2016 | 00:00
Margarita Santo

Ciutadans ha escollit Margarita Santo com a cap de llista de la formació a les comarques de Girona per a les properes eleccions generals del 26 de juny. Santo és regidora a l'Ajuntament de Blanes, on C's té dos representants i també va formar part de la candidatura al Parlament, anant de número 9 per Girona.
La regidora blanenca substituirà d'aquesta manera el general de l'Exèrcit a la reserva i excap de Seguretat de la Moncloa, Fernando López de Castro, que en les eleccions del 20-D no va obtenir representació. El Consell General de C's també ha escollit els candidats al Senat i el cap de llista per Girona serà el regidor a l'Ajuntament de Figueres, Hector Amelló.
Albert Ribera per Madrid, Juan Carlos Girauta per Barcelona i Toni Cantó per València, són els caps de llista de Ciutadans més coneguts per a les eleccions generals del 26 de juny. Així s'ha aprovat aquest cap de setmana amb un 85% de suport. Segons la formació, "hi ha petits canvis respecte al 20 de desembre, la majoria per la renúncia del candidat".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook