14 de agost de 2016
14.08.2016

Adif adjudica per 840.000 euros l'adequació de cinc trinxeres ferroviàries

15.08.2016 | 07:07

El gestor estatal d'infraestructures ferroviàries, Adif, ha adjudicat un nou contracte per a l'adequació de cinc trinxeres ferroviàries de la línia Barcelona-Puigcerdà, ubicades en el tram que va de Vic a Ripoll.
El pressupost contractat és de 839.302 euros i les trinxeres on es faran les obres estan ubicades als termes municipals de Ripoll, Orís, Sant Quirze de Besora i Montesquiu.
Els treballs consistiran en el picat i sanejat de terres, neteja de pedres i elements de vegetació i la instal·lació d'una malla galvanitzada de protecció per reforçar la seguretat i minimitzar els risc de despreniment.
L'empresa adjudicatària, Coalvi, farà els treballs en un temps estimat de 10 mesos.
Aquesta actuació s'afegeix a les que ja s'han fet o estan en procés per part de l'ens depenent del Ministeri de Foment per al condicionament de 13 trinxeres de la mateixa línia, situades a diversos punts de les comarques del Ripollès, el Vallès Oriental i Osona.
La setmana passada Adif va adjudicar un altre contracte per a uns treballs equivalents a una trinxera ubicada a Ripoll.
Amb aquest últim contracte, el gestor d'infraestructures Adif haurà posat en marxa actuacions sobre 18 trinxeres i punts singulars de la línia ferroviària Barcelona-Puigcerdà amb una partida pressupostària global d'uns 2 milions d'euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook