15 de agost de 2016
15.08.2016

Denunciat per anar cap al Marroc amb excés de càrrega a la furgoneta

El sobrepès comprometia l'estabilitat del vehicle - Els Mossos el van sancionar amb 200 euros i els ocupants haver de treure càrrega per poder seguir el trajecte

15.08.2016 | 10:10
La furgoneta portava un clar sobrepès a la zona del sostre

Portar massa pes al vehicle pot provocar accidents perquè es desestabilitza l'automòbil.

Gràcies a la intervenció dels Mossos això no va succeir ja que van poder enxampar un conductor a l'autopista a l'altura de Sant Gregori que circulava amb un excés de càrrega. Es dirigia a embarcar al port de Barcelona per agafar un vaixell que el portaria al Marroc. 

L'home va acabar denunciat i van rebre una sanció de 200 euros. Després de treure l'excés de càrrega i de pagar la multa van poder continuar el trajecte.  

Els fets es remunten al dimecres de la setmana passada, quan els Mossos d´Esquadra de l´Àrea Regional de Trànsit de Girona al voltant de quarts de quatre, van detectar un vehicle que circulava per l´autopista AP-7, dins el terme municipal de Sant Gregori amb un evident excés de pes.

Els agents van aturar el vehicle al punt quilomètric 60 de l´AP-7 i van identificar conductor i acompanyant.

Les dues persones van manifestar que es dirigien al Port de Barcelona per tal d´agafar un vaixell que es dirigia al Marroc. Atès que el sobrepès posava en perill l´estabilitat del vehicle, els agents van impedir que continués circulant.

Un cop retirat el vehicle de l´autopista, els mossos van immobilitzar-lo fins que els ocupants van adaptar la càrrega a les especificacions homologades pel fabricant. A més, van denunciar el conductor per una infracció de l´article 14.1 del Reglament General de Circulació, per circular amb un vehicle que pot comprometre l´estabilitat del mateix a causa del seu condicionament. Aquesta infracció és sancionada amb un import de 200 euros.

Durant la tarda del mateix dia 10, els ocupants del vehicle van descarregar l´excés de càrrega, van abonar la sanció i van continuar el seu trajecte amb seguretat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook