19 de agost de 2016
19.08.2016

Endesa inverteix 9.000 euros a millorar la línia elèctrica de Vall-llobrega

Els treballs han consistit a substituir un tram de cable al camí de l'Estació

22.08.2016 | 06:42

Endesa ha acabat els treballs de renovació d'un tram de línia elèctrica aèria de baixa tensió a Vall-llobrega, on ha invertit 9.000 € per millorar la qualitat i la continuïtat del servei als clients d'aquesta població del Baix Empordà.

Els treballs han consistit a substituir un tram de cable -de 400 metres- al camí de l'Estació, per un de nou i de tipologia trenada i també s'ha aprofitat aquesta intervenció per canviar dos pals de fusta. D'aquesta manera, s'han canviat les característiques del cable, passant d'un de convencional a trenat, cosa que representa una reducció important de les mides i de l'amplitud física de la línia.

A la vegada, dota el municipi d'una renovada xarxa més robusta i resistent als fenomens meteorològics adversos, ja que les tres fases es mantenen unides, però aïllades, evitant contactes no desitjats per culpa del vent o d'altres agressions externes. Igualment, s'aconsegueix una notable millora en la integració de la infraestructura en zones boscoses, ja que es redueix l'impacte visual. Aquests treballs formen part d'una sèrie d'actuacions de la companyia a Girona per millorar les infraestructures i fer-les compatibles amb l'entorn rural.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook