29 de setembre de 2016
29.09.2016

Gafarot demana que el PDC eviti les «velles pràctiques» de CDC

En les votacions que es faran aquest divendres i dissabte, els associats del PDC podran escollir entre Gafarot i el fins ara president de la federació de CDC a Girona, Pere Vila

29.09.2016 | 15:16

El candidat a presidir la federació del PDC a Girona, Marc Gafarot, ha demanat aquest dijous que el nou partit eviti les "velles pràctiques" de CDC. "La corrupció, la manca de meritocràcia i el clientelisme van ser els problemes de Convergència", ha considerat Gafarot, en una roda de premsa de valoració de la campanya de les primàries. En les votacions que es faran aquest divendres i aquest dissabte, els associats gironins del PDC podran escollir entre Gafarot i el fins ara president de la federació de CDC a Girona, Pere Vila.

"Tenim bones sensacions de la campanya", ha assegurat Gafarot, que no ha descartat que la seva candidatura guanyi les primàries. "És una llista que ve de les bases i que no està formada pels aparells del partit", ha afegit el candidat, que ha reivindicat recuperar CDC "amb tots els ets i uts" –si cal amb el nom de Convergència– perquè torni a ser la primera formació de la demarcació de Girona i de Catalunya.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook