El ple de l'Ajuntament de Camprodon va desestimar l'al·legació del grup Tots per Camprodon (a l'oposició) que considerava innecessària la contractació d'un assesor.

Format per Junts Fem Camprodon i Esquerra Repúblicana de Catalunya, l'equip de govern va defensar que l'assessor representarà una optimització dels recursos humans de l'Ajuntament.

Abans del ple, l'alcalde Xavier Sala (Junts Fem Camprodon) va penjar a la pàgina web de l'Ajuntament un vídeo, en el qual va explicar que la figura d'un coordinador de serveis suposarà un pont entre els polítics, els tècnics i els veïns. A la pràctica -segons ell- servirà per augmentar l'eficàcia de l'Ajuntament en el seu conjunt.

L'argument de Tots per Camprodon era que l'Ajuntament no necessita el suport d'un assessor i qualificava la contractació de malbaratament de recursos públics.

La contractació de l'assessor ha creat diversitat d'opinions a Camprodon. Les discrepàncies varen començar al ple ordinari del 27 de setembre. L'Ajuntament va aprovar la modificació del pressupost municipal amb la finalitat d'incloure ja en aquest exercici un seguit de despeses de caràcter urgent. Entre elles destacava la incorporació de la figura d'un coordinador de serveis. Llavors, el grup opositor ja va mostrar la contrarietat a la contractació.