La sort ha estat esquiva una altra vegada amb Catalunya i el Sorteig Extraordinari de Nadal amb prou feines va deixar, per casualitat, un pessic de la grossa al Raval de Barcelona, 5,8 més en una reguera de dècims del segon premi escampats per tot Catalunya, 880.000 euros en els quarts i 6 milions més en cinquens premis, també molt repartits.

En total, Catalunya ha recuperat, sense comptar terminacions ni premis menors, uns 53 milions dels 393 que jugava aquest any, un 2,5% més que el Nadal passat.

A banda de 40 milions de la grossa a Barcelona, el segon premi, el 04536, també va deixar un altre pessic de 5,8 milions repartit per tota la geografia catalana. Deu dècims d'aquest número -una sèrie-, premiats amb 125.000 euros cadascun, es van vendre a l'administració número 299 de Barcelona, mentre que una altra sèrie es va despatxar a l'administració número 3 de Salou. Cinc dècims més d'aquest premi es van vendre en un establiment de Calafell i dos més a l'administració 265 de Barcelona. Però també es van vendre dècims solts, la majoria per terminal, a Abrera, Barcelona, Castelldefels, Esplugues, l'Hospitalet de Llobregat, Sabadell, Sant Boi, Sant Pere de Ribes, Vic -en dues administracions-, Viladecans, Castell-Platja d'Aro, Olot, Portbou, Lleida, Deltebre, Falset i Vinyols i els Arcs.

Barberà del Vallès i Sant Andreu de la Barca van compartir sort i les dues poblacions van vendre part d'un 4t i un 5è premi. El bar Sílvia, de Mollerussa, va repartir 1,8 milions en haver venut 30 sèries, en dècims, d'un altre 5è premi de la Loteria de Nadal, el 68.981. El bar-restaurant M&M Gurmet del barri del Poblenou de Barcelona ha repartit 900.000 ? entre els seus clients i treballadors, en vendre 15 sèries del 03371, premiat amb un 5è del Sorteig de Nadal.

Com cada any, l'administració de loteria que més dècims ven a Espanya, La Bruixa d'Or de Sort, va obtenir uns quants premis menors, encara que el seu propietari, Xavier Gabriel, va destacar que va repartir 26 milions.