El Consell Comarcal del Pla de l'Estany ha engegat un procés participatiu per posar nom al Centre Ocupacional i Especial de Treball, fins ara conegut habitualment per l'acrònim COIET. «Després de 20 anys d'història ha arribat el moment d'escollir-li un nom que l'identifiqui i el singularitzi», explica el president del Consell, Jordi Xargay.

El procés participatiu per a l'elecció del nou nomd'aquest centre dedicat a la inclusió laboral de les persones amb discapacitat va començar fa dos mesos amb la creació d'una comissió formada per diversos representants del món de l'educació, la cultura i els serveis socials del Pla de l'Estany, entre d'altres, que va escollir, a partir d'una pluja d'idees, sis denominacion que ara se sotmeten a votació: Espai Enllaç, Centre l'Era, Centre el Puig, Centre Incloc, Centre el Fortí i Centre la Petjada

Coincidint amb la 40a edició de l'Exposició de Flors, celebrada aquest cap de setmana, el Consell Comarcal del Pla de l'Estany ha donat el tret de sortida a les votacions en urnes repartides per tots els municipis de la comarca i també a la parada que el centre té cada dimecres a Banyoles.

En els propers dies també s'habilitarà un espai al web del Consell Comarcal i a les xarxes socials de l'entitat per votar digitalment. Les votacions s'allargaran fins a mitjans d'agost i el resultat es donarà a conèixer el proper mes de setembre.