Els Mossos van detenir l'11 d’agost quatre homes, d’entre 20 i 30 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Girona, Vilobí d’Onyar (Selva) i Santpedor (Bages), com a presumptes autors d’un robatori amb força en grau de temptativa en una benzinera. Els fets van tenir lloc la matinada del mateix dia en una estació de servei situada a la C-65, al terme municipal de Cassà de la Selva (Gironès). Cap a dos quarts de tres agents de patrullatge preventiu van veure un cotxe amb els llums encesos i dues persones que s’allunyaven de la benzinera. Eren dos joves que els Mossos van interceptar i identificar. Amb l’ajuda d’altres patrulles també van identificar dos joves més dins del turisme. Quan van escorcollar els homes i el vehicle, els Mossos van trobar una pota de cabra, dos passamuntanyes, diversos parells de guants, un esprai de defensa, dues llanternes i una navalla.

En comprovar la porta de la benzinera, els policies van veure que la persiana exterior estava oberta i forçada i la porta interior també tenies signes d’ús de força. Per aquest motiu es van detenir les quatre persones com a presumptes autores d’un robatori amb força en grau de temptativa.

El detinguts, dos dels quals tenen antecedents van passar el dia 12 d’agost a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.