L'Ajuntament de Vilablareix ha convocat un nou concurs per participar en el disseny del cartell de la Festa Major del municipi. L'obra guanyadora es premiarà amb 300 euros. Els treballs que es presentin -sempre de creació original i totalment inèdita- s'hauran d'incorporar amb el text següent: «Festa Major. Vilablareix 2018 del 12 al 20 de maig». En aquest concurs poden participar-hi totes les persones majors de 16 anys amb un màxim de fins a dues obres per persona. Aquestes es poden realitzar amb qualsevol tècnica (dibuix, pintura, disseny assistit per ordinador, collage, fotografia, etc.) i hi haurà d'haver en un lloc visible el logotip de l'Ajuntament.

El jurat que escollirà el guanyador estarà format per persones nomenades per les Regidories de Cultura i Educació, que faran públic el seu veredicte el pròxim 27 de març de 2018, a les 10 del matí.

El cartell guanyador quedarà en propietat del consistori, i pel que fa a la resta de treballs que s'hagin presentat es podran veure exposats durant els dies que durin les festes del poble.