10 de març de 2018
10.03.2018

Una formació de carnissers de la Creu Roja assoleix una inserció del 50%

El programa realitzat amb el gremi de professionals de la carnisseria i La Caixa tindrà una segona edició

10.03.2018 | 10:33
Una de les persones que van participar en el curs de formació.

La primera edició del programa Incorpora de formació de treballadors per a carnisseries gironines ha acabat amb la meitat dels alumnes amb feina. De les divuit persones que van fer la formació l'any passat, onze han rebut una oferta i nou d'aquestes s'han convertit en un contracte laboral.

Els bons resultats i les demandes del Gremi de Carnissers i Xarcuters de les comarques gironines han fet que, conjuntament amb la Creu Roja i l'Obra Social de La Caixa, posin en marxa una segona edició aquesta primavera. Al llarg de les pròximes setmanes, està previst que es faci la preselecció dels alumnes que faran la formació, que es desenvoluparà entre el 3 d'abril i el 29 de juny. Aquest segon curs neix sobretot per la necessitat de treballadors de carnisseries de fora de Girona.

El gremi ha fet una crida als empresaris i als ciutadans que estiguin interessats perquè es posin en contacte amb el Servei d'Ocupació de Creu Roja Girona.

En la primera edició del programa Incorpora d'auxiliars de carnisseria hi han participat quinze establiments, que han tingut els estudiants fent pràctiques als seus negocis.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook