L'alcalde de Celrà, Dani Cornellà, ha presentat denúncia davant dels Dani CornellàMossos d'Esquadra Cornellà també ha posat en coneixement de la policia «amenaces» i «insults» rebuts a través de les xarxes socials.

Els fets van tenir lloc la nit de diumenge a dilluns quan un grup de persones s'haurien dedicat a treure aquest material que reivindica la llibertat dels «presos polítics» i a enganxar adhesius i fer pintades amb lemes a favor de la unitat d'Espanya.

Cornellà va denunciar aquest dilluns a les xarxes socials que un grup de persones s'havien dedicat la nit anterior -i n'havien deixat constància a través de Twitter- a «robar» diversos llaços grocs i pancartes que havien instal·lat a diversos punts del municipi. També, assegura, van fer pintades amb lemes com « Cataluña es España que la brigada municipal ha hagut de netejar. Ara, ha fet un pas més i ha portat el cas davant dels Mossos d'Esquadra.

L'alcalde ha presentat denúncia per aquests fets i també per «amenaces» i «insults» que assegura haver rebut a través de les xarxes socials. Al seu entendre, aquestes persones incorren en delictes d'odi i «mentre citen a declarar ciutadans, ells campen lliurement». Cornellà reclama que els autors «responguin» per aquests fets.

De fet, afirma que hi van participar diverses persones d'altres punts de Catalunya i que van arribar al municipi en diversos vehicles. «Vam aconseguir anotar una de les matrícules i l'hem aportat a la denúncia», insisteix.

El batlle assegura que és la segona vegada que viuen uns fets similars. Segons explica, fa un mes també van robar alguns llaços grocs que hi havia a la rotonda d'entrada al poble. «Però ara quan ja hi ha aquesta mala fe, ens veiem obligats a denunciar-ho», afegeix.