13 de abril de 2018
13.04.2018
EN DIRECTE

Esquerra d'Olot acusa l'Ajuntament d'incomplir el Pla de Mobilitat

Anna Barnadas exposa que l'Ajuntament no s'ha gastat els diners que té compromesos en carrils bici

13.04.2018 | 07:08

La portaveu del grup municipal d'ERC, Anna Barnadas, ahir, va acusar l'equip de govern de l'Ajuntament d'Olot d'incomplir el Pla de Mobilitat aprovat en el 2015 en el referent a la xarxa de carrils bici de la ciutat.

Barnadas va explicar a Ràdio Olot que en els tres anys d'existència del Pla de Mobilitat l'incompliment referent al compromís amb la mobilitat amb bicicleta arriba «quasi als 800.000 ?».

Va raonar: «Penso que Olot és una ciutat que pels seus desnivells permet una mobilitat amb bicicleta bona i agradable i penso que perdem una oportunitat a transformar els desplaçaments amb bicicleta».

La portaveu republicana va allargar els, segons ella, incompliments a la comissió de mobilitat i energia sostenible. Va dir: «Es va acordar que aquesta comissió es reuniria com a mínim cada 3 mesos». Va posar en situació que la comissió fa un any que no s'ha reunit, que el seu grup ha manifestat la voluntat de reunir-se i que ara no hi ha cap reunió convocada.

La regidora va allargar els incompliments a les mocions referents a la promoció de la mobilitat amb bicicleta. Va considerar: «Jo em pensava que els ajuntaments aprovaven les mocions per complir-les». Encara va recordar la frase del regidor Lluís Juncà (ERC), «els carrils bici d'Olot porten d'enlloc a enlloc»

Josep Gelis (regidor de Mobilitat pel PDeCAT) va considerar que sí que inverteixen en carrils bici i va posar d'exemple la connexió entre el carril bici provinent de Sant Roc i el del carrer Pou del Glaç a l'altura del carrer notari Closells. Gelis va recordar que hi ha hagut més actuacions en carrils bici.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit