L’Ajuntament ha acabat la reforma de l’AjuntamentAteneu Bar, situat a la plaça Major, el qual preveu reobrir properament. L’actuació, que va començar l’octubre de 2017, ha suposat una reforma integral i una posada a punt de l’equipament amb l’objectiu de millorar-ne el funcionament, sense canviar la identitat que caracteritza un espai destinat a fer-hi concerts de petit format i projeccions.

Amb la reforma s’ha ampliat la cuina office, el magatzem i s’ha renovat la porta interna d’accés directe a l’Auditori. També s’ha millorat la il·luminació, s’ha repintat, s’ha renovat el mobiliari del bar i la instal·lació elèctrica i d’aigua. L’obra ha costat uns 40.000 euros.

El regidor d’Urbanisme de Banyoles, Albert Tubert, va recordar que el retard dels treballs s’ha degut a què «el concessionari anterior va plegar de cop i l’Ajuntament va haver de reorganitzar-se per fer les obres en veure l’estat de l’equipament».

Un cop acabada la reforma, els actuals concessionaris de l’equipament, les Joventuts Musicals de Banyoles, es faran càrrec de l’Ateneu Bar i, com fins ara, en deriven la gestió a una empresa externa. La concessió també inclou l’Escola de Música i l’Auditori.

L’Ateneu Bar va tancar les portes l’octubre passat després que l’empresa subcontractada per la concessionària renunciés al contracte que li quedava.