04 de juliol de 2018
04.07.2018

L'Ateneu Bar de Banyoles ja està a punt de reobrir portes

L'Ajuntament acaba la reforma de l'equipament cultural, que està tancat des de l'octubre

04.07.2018 | 17:17

Ajuntament ha acabat la reforma de l´Ateneu Bar de Banyoles, situat a la plaça Major, el qual preveu reobrir properament. L´actuació, que va començar l´octubre de 2017, ha suposat una reforma integral i una posada a punt de l´equipament amb l´objectiu de millorar-ne el funcionament, sense canviar la identitat que caracteritza un espai destinat a fer-hi concerts de petit format i projeccions.

Amb la reforma s´ha ampliat la cuina office, el magatzem i s´ha renovat la porta interna d´accés directe a l´Auditori. També s´ha millorat la il·luminació, s´ha repintat, s´ha renovat el mobiliari del bar i la instal·lació elèctrica i d´aigua. L´obra ha costat uns 40.000 euros.

El regidor d´Urbanisme de Banyoles, Albert Tubert, va recordar que el retard dels treballs s´ha degut a què «el concessionari anterior va plegar de cop i l´Ajuntament va haver de reorganitzar-se per fer les obres en veure l´estat de l´equipament».

Un cop acabada la reforma, els actuals concessionaris de l´equipament, les Joventuts Musicals de Banyoles, es faran càrrec de l´Ateneu Bar i, com fins ara, en deriven la gestió a una empresa externa. La concessió també inclou l´Escola de Música i l´Auditori.

L´Ateneu Bar va tancar les portes l´octubre passat després que l´empresa subcontractada per la concessionària renunciés al contracte que li quedava.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema