Unes 300 persones assistiran aquest vespre al pavelló de la Farga a la desena edició dels Premis Banyolí de l'Any, que presidirà el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra. L'Ajuntament ha convocat els Premis Banyolí de l'Any amb l'objectiu de posar en relleu la tasca que fan persones, empreses, entitats o associacions de Banyoles i el Pla de l'Estany, i reconèixer-les públicament.

Els guardons s'atorguen en quatre categories diferents: a la Millor Iniciativa Social, la Millor Iniciativa Empresarial, a la Trajectòria personal i, finalment, el premi Banyolí de l'Any.

L'acte començarà amb el lliurament dels reconeixements, continuarà amb un sopar i acabarà amb una actuació de Cor de Teatre Joves. L'entrega dels premis s'oferirà en directe per Banyoles Televisió.

Els Premis Banyolí de l'Any són una iniciativa de l'Ajuntament de Banyoles, amb el suport de la Diputació de Girona, el Consell comarcal del Pla de l'Estany, Caixabank, Agri-Energia, EPSA i Bassols Energia; i amb la col·laboració de diverses empreses.