Alumnes del Grau de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat de Girona (UdG) realitzaran espots per a la Creu Roja. Concretament, els estudiants de segon realitzaran anuncis de publicitat per a les àrees d'Immigració, Ocupació, Sense Sostre i Sensibilització de l'entitat.

La col·laboració entre la UdG i la Creu Roja ja va començar al curs 2016-2017 i fins ara s'havien fet espots pel programa adreçat a gent gran, Sempre Acompanyats. Aquest any, però, vist el potencial d'aquesta col·laboració, des de la ONG s'ha demanat a la UdG que es realitzin diferents espots sobre diversos programes per fer campanyes de publicitat per tot Catalunya.

Els treballs realitzats el passat curs pels estudiants es poder veure públicament ahir a la tarda a a l'EspaiCaixa de Girona. En la projecció s'hi van veure els espots i a més hi havia els usuaris i usuàries del programa, és a dir, les persones grans que participen de la iniciativa i que el curs passat van convertir-se en actors i actrius dels anuncis.