Segueix-nos a les xarxes socials:

Set restaurants gironins, reconeguts per la promoció de la dieta mediterrània

A Girona hi ha 49 establiments de restauració amb l'acreditació AMED en 23 municipis diferents

Set restaurants gironins, reconeguts per la promoció de la dieta mediterràniaDepartament de Salut.

Set restaurants de les comarques gironines han rebut l'acreditació AMED per promoure la dieta mediterrània, com a font d'alimentació saludable, entre les 1.270 comensals que atenen diàriament entre tots. Es tracta dels set establiments que el grup de restauració Andilana té a Girona - La Malcontenta, El Pla, Fish! i Trias de Palamós, Blanc de Girona, Casa Brinda de Platja d'Aro i Mundet de Sant Antoni de Calonge- i que se sumen als deu que té a Barcelona, que van rebre l'acreditació a finals de l'any passat.

L'objectiu de l'acreditació de l'Agència de Salut Pública de Catalunya és promoure la salut, a través d'identificar i visibilitzar establiments de restauració que treballin i difonguin l'alimentació mediterrània com a patró d'alimentació saludable.

Cal tenir en compte que segons l'Estudi de la restauració a Catalunya, hàbits de comportament i tendències, 2017 un 37,5% de la població gironina dina almenys un cop entre setmana fora de casa, i augmenta fins a un 55,3% el cap de setmana

AMED identifica menjadors laborals (d'empreses, hospitals, residències...), universitats i altres centres de formació, albergs, a més a més de bars i restaurants. A Girona, comptant aquests set, ja són 49 els establiments AMED, en 23 municipis diferents que arriben gairebé a 7.000 comensals diaris. Estan en procés d'acreditació 22 establiments, segons informa el Departament de Salut.

Prem per veure més contingut per a tu