Segueix-nos a les xarxes socials:

Adif es compromet a assumir part de la reforma de la plaça Espanya de Girona

La Subdelegació del Govern defensa que els pressupostos de l'Estat permeten millorar «la qualitat de vida de tots»

L'administrador d'infraestructures ferroviàries, Adif, s'ha compromès amb la subdelegació de l'Estat a Girona a assumir una part de la reforma de la plaça Espanya de Girona. El subdelegat, Albert Bramon, va explicar que s'hi han reunit dos cops i que té previst demanar una trobada amb l'Ajuntament «per intentar tancar el tema». Bramon va dir no es pot «aventurar» a fixar cap calendari, però va assegurar que «anirà el més ràpid possible».

Ahir, el subdelegat va valorar elspressupostos que es van conèixer la setmana passada i preveuen una inversió de 107,2 milions, gairebé 32 menys que els que es van pressupostar el 2018. «Tinc bones raons perquè els pressupostos s'admetin a tràmit i s'aprovin», va afirmar Albert Bramon, qui va defensar que denoten «un canvi de tendència» general respecte al govern del PP. El subdelegat va remarcar l'augment d'inversió per a Catalunya i va assegurar que els comptes suposen «millorar la qualitat de vida de tots».

De les comarques de Girona, Bramon va destacar els 6 milions destinats a millores a l'aeroport de Vilobí, els 3,8 per suprimir el pas a nivell del baixador de Flaçà, els 250.000 euros per a la rehabilitació de la casa natal de Salvador Dalí a Figueres i «altres partides no visibles» però que permeten evitar la degradació de l'espai costaner o facilitar-hi l'accés, entre d'altres. El subdelegat també es va referir concretament a la ciutat de Girona, amb «mencions clares» als pressupostos per completar les obres relacionades amb el tren d'alta velocitat.

Prem per veure més contingut per a tu