El jutge ha enviat a presó provisional eludible amb fiança el conductor d'un tot terreny que aquest diumenge passat va atropellar mortalment un ciclista a l'N-260 a l'altura de Montellà i Martinet.

El jutjat d'istrucció 1 de la Seu d'Urgell va rebre aquest dilluns l'investigat per l'atropellament mortal d'un ciclista. I després de passar a disposició, el magistrat ha acordat presó provisional eludible amb fiança de 4.000 euros. Uns diners que l'investigat té cinc dies -des de dilluns- per abonar.

Entre les altres mesures preses pel jutge, hi ha la immobilització del vehicle tot terreny i l'home té prohibit circular amb qualsevol vehicle. A més, el magistrat li ha retirat el carnet de conduir i també se li ha prohibit fer servir el permís andorrà. El jutjat de la Seu d'Urgell té la causa oberta per homicidi imprudent.

L'accident de trànsit es va produir en un cap de setmana negre per a les comarques gironines, amb tres víctimes mortals.

El sinistre viari de la Cerdanya va produir-se diumenge al migdia, pels volts de dos quart d'una, al punt quilomètric 204 de l'N-260 a l'altura de Montellà i Martinet. Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets i el sinistre va consistir en un xoc entre un turisme i un ciclista, amb el resultat de la mort del ciclista. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, el tot terreny amb plaques andorranes va envair el sentit contrari i va atropellar un ciclista. La víctima mortal era un veí de Puigcerdà, R.P.M, de 49 anys.

Aquest cap de setmana han mort dos ciclistes a la xarxa viària de Girona, el primer, dissabte a l'Eix Transversal en ser envestit al túnel de Joanet de la C-25.