Seixanta-sis persones d'entre 18 i 56 anys amb dificultats especials, un grau de discapacitat del 33 al 65% o més, s'han format dintre d'un projecte del Clúster Èxit -format per entitats socials de les comarques de Girona- i el programa Incorpora de "la Caixa".

La iniciativa té com a objectiu millorar la formació d'aquestes persones a través de cursos adaptats a les seves necessitats. Més de la meitat dels participants en aquest curs d'operari carni obtindran un lloc de treball.

El programa ofereix formació en tres àmbits diferents: un curs d'auxiliar de mosso de magatzem i grans superficies, que imparteix la Fundació RamonNoguera; un altre d'atenció al client, a càrrec de la Fundació Drissa; i un tercer d'operacions bàsiques d'auxliar de comerç, que ofereix la Fundació Astrid-21. A més, aquest any també s'ha tornat realitzat el curs d'operari càrni amb l'empresa Friselva, en aquest cas amb compromís de contractació. Aquestes formacions s'han impartit en grups mixtes i amb persones procedents de les tres entitats.