La Fira Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, el Fimag 2019, ha arribat aquest cap de setmana a la vuitena edició amb l'actuació d'una trentena de mags i una vuitantena de sessions distribuïdes per diferents equipaments i espais emblemàtics de la vila. Un cap de setmana per gaudir d'espectacles que aixequen passions i cares de sorpresa.

La fira va començar amb una doble sessió de màgia educativa per a alumnes dels centres de Secundària del municipi i continuarà demà amb la Gala Solidària, però el gran gruix d'activitats es desenvolupen avui, diumenge.

Alguns dels espectacles més esperats són el del mag Nuel Galán, deixeble del Mago Pop, la Gran Gala Internacional, amb Chris Torrente, Dani Polo, Huang Zheng, Alexander, Manu Llari i, finalment, l'actuació del mag televisiu Yunke.

Enguany, les actuacions s'han estructurat en quatre grans blocs: la Gran Màgia, que són espectacles de gran format a l'Auditori Teatre Espai Ter; la Màgia 3 Estrelles, que són espectacles de mig format al Cine Petit i Terrat Museu Mediterrània; la Màgia Singular, amb espectacles de proximitat en petits aforaments de 50-75 localitats; i la Màgia Popular, amb espectacles populars a places de la vila.