Els Mossos van detenir ahir un veí de la població per una baralla amb el propietari d'un bar de la localitat. Tot es remunta al dia 4 de juny, quan pels volts de les 11 del matí els Mossos de la comissaria de Ripoll van rebre l'avís d'una baralla en un local del poble.

En arribar-hi van trobar-se el propietari a fora de l'establiment i van comprovar que presentava ferides a la cara i el cap. L'home va necessitar assistència sanitària del SEM i va ser evacuat a l'hospital de Campdevànol. Després dels fets, l'home va explicar a la policia que les lesions les hauria causat un client amb qui havia tingut un problema d'admissió.

Després d'analitzar els fets i amb la descripció del presumpte agressor, els Mossos de Ripoll van detenir el client del bar com a presumpte autor d'un delicte de lesions. L'arrestat és un home de 46 anys, d'edat, nacionalitat espanyola i veí de Ripoll. Compta amb antecedents policials, i el magistrat de guàrdia del jutjat de Ripoll, després de passar-lo a disposició judicial, el va deixar en llibertat.