Mor un motorista en un xoc amb un cotxe a la C-250 a Quart.

L'accident de trànsit mortal ha tingut lloc pels volts de les nou del matí, a l'altura del quilòmetre cinc de la carretera que uneix Girona amb Quart.

Per causes que es desconeixen i que els Mossos de Trànsit investiguen, hi ha hagut un accident de trànsit entre una moto i un turisme de la marca Ford, un Ford Focus.

La moto s'ha incendiat després del xoc frontal i ha quedat carbonitzada.

A causa del succés, el motorista que ha hagut de ser atès pels serveis mèdics del SEM però finalment, ha perdut la vida.

El motorista finat era J.G.V. de 60 anys, era veí de Palol d'Onyar, i fa poc s'havia prejubilat com a funcionari de l'ajuntament de Girona.

Mentre que el conductor del turisme ha resultat ferit de poca gravetat. I el SEM l'ha evacuat a l'hospital Trueta en ambulància.

Amb aquesta víctima mortal, ja són 21 les persones que han perdut la vida a conseqüència d'un accident de trànsit a la província de Girona.

A lloc hi han treballat els Mossos d'Esquadra, els Bombers i el SEM.

L'accident de trànsit ha acabat amb els dos vehicles a fora de via. El cotxe, ha acabat impactant també contra uns arbres que hi ha a tocar d'una empresa.

Pel que fa a l'afectació viària, segons el Servei Català de Trànsit, mentre s'ha assistit a les víctimes ha estat tallat, després s'ha habilitat pas alternatiu i 10.37 h s'ha restablert la circulació.