Els bars i restaurants del centre d'Olot sortiran al carrer el dissabte 31 d'agost per tal de celebrar la botiga al carrer d'estiu.

Una desena de bars i restaurants habilitaran espais davant del seu negoci per donar a conèixer la seva proposta gastronòmica.

Per primera vegada establiments situats al carrer i la plaça Major, la plaça Mora, el carrer Alta Maduixa i el Passeig d'en Blay participaran d'aquesta iniciativa organitzada per DinàmiG juntament amb l'Associació de Comerciants d'Olot, l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa i Turisme Garrotxa.

Per donar a conèixer aquesta proposta, han editat un díptic amb informació de tots els establiments que participen a la campanya amb tastos i degustacions. També inclou els horaris que els establiments treballen durant tot l'any amb la voluntat de donar a conèixer l'oferta gastronòmica que ofereixen.

L'acció denominada «Degusta el Nucli Antic» forma part del Pla Integral d'Accions de Millora del centre. Es tracta de dinamitzar el Nucli Antic amb iniciatives que ajudin a portar-hi activitat.