L'alcalde de les Planes d'Hostoles, Eduard Llorà (Junts x Cat), ha avançat que la reforma del camp de futbol Josep Guàrdia i Rodà estarà acabada per al setembre quan començarà la temporada del futbol. Es tracta d'uns vestuaris que no havien tingut canvis des de 1952 i ara han multiplicat l'espai gràcies a la donació d'un local.

Ha explicat que ara els operaris acaben els detalls finals de l'ampliació dels vestuaris. Pinten i posen els elements externs del sistema elèctric.

Pel que fa al bar, els operaris enguixen i acaben d'arreglar el terra. «El bar era la cosa que ens preocupava més, però pel setembre estarà o com a molt a primers d'octubre», ha precisat.

La seu social del club està acabada però sotmesa al pas dels operaris que fan obres als vestuaris i al bar. Llorà ha explicat que, abans del setembre, hi podran portar els mobles.

El camp de futbol de les Planes és de titularitat municipal des que va ser comprat pel municipi a la Caixa el 2014. Van comprar el camp per 90.000 euros. Després, el 2018, un propietari els va donar un local situat exactament darrere els vestuaris vells. Han pogut ajuntar el local amb els vestuaris.