La Policia Municipal de Girona va interceptar ahir una dona que caminava per la via de tren de Girona en direcció a Flaçà.

La Policia Municipal la va aturar a l'alçada del passeig Canalejas i va avisar Renfe de trens durant deu minuts, per tal d'evitar que la dona fos atropellada.

El motiu va ser que el revisor la va obligar a baixar del comboi després de comprovar que no tenia bitllet. Aleshores, i disconforme amb la decisió del treballador de Renfe, la dona es va posar a caminar en sentit Figueres per seguir a peu el seu viatge. Des de l'estació van trucar a la Policia Municipal, que la va interceptar a l'altura del passeig Canalejas.

Atropellament a Vilobí

D'altra banda, la circulació ferroviària de la línia del TAV entre Barcelona i Girona va quedar interrompuda ahir al vespre en els dos sentits per un atropellament a Vilobí d'Onyar. Un tren Avant que havia sortit de l'estació de Sants en direcció Figueres Vilafant es va haver d'aturar a Vilobí. Protecció Civil va activar el pla Ferrocat en estat de prealerta.