10 de setembre de 2019
10.09.2019
Diari de Girona

St. Julià de Ramis reclama els danys al pavelló per l'1-O davant l'Audiència Nacional

09.09.2019 | 23:17
St. Julià de Ramis reclama els danys al pavelló per l'1-O davant l'Audiència Nacional

L'Ajuntament de Sant Julià de Ramis ha presentat un recurs contenciós a l'Audiència Nacional per reclamar els danys ocasionats al pavelló municipal durant el referèndum de l'1-O. El consistori ha decidit emprendre aquesta via sis mesos després de presentar la reclamació patrimonial i no haver obtingut resposta per part del Ministeri de Justícia.

L'Ajuntament valora els danys causats en 13.429,55 euros i l'alcalde, Marc Puigtió, va dir que aniran fins al final per aconseguir que se'ls reconegui la indemnització.

A l'escrit, des del consistori asseguren que consideren que «l'actuació d'alguns membres de la Guàrdia Civil que es van personar l'1 d'octubre del 2017 al pavelló municipal es va escapar dels límits de la proporcionalitat que exigeixen aquest tipus d'actuacions i que, en conseqüència, es podrien haver evitat els danys ocasionats».

A l'escrit del recurs, l'Ajuntament recorda que van presentar la reclamació el 31 de gener del 2018 per «funcionament anormal de l'administració» i que onze dies després el mateix Ministeri informava que s'havia iniciat la tramitació de l'expedient informatiu establint un termini de sis mesos per resoldre-ho, que ja ha expirat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit