La Unió intersectorial Empresarial del Ripollès (UiER) ha signat un conveni amb ADAMO Telecom per poder fer el desplegament de fibra al polígon industrial Rocafiguera i Casanova de Baix. Aquest es materialitza amb una oferta a les empreses associades, que no els suposa cap cost d'instal·lació ni infraestructura perquè el desplegament del cable va a compte d'ADAMO.

Fa gairebé deu mesos, el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, va visitar les obres pel desplegament del troncal de fibra òptica pública de Ripoll cap al nord de la comarca per Campdevànol. Allà es va explicar que una de les prioritats era estendre la connexió de banda ampla als veïns i al sector empresarial ubicat a les zones del Raval de Sant Pere, de la Font del Sant, els veïnats de Rocafiguera, Can Noguera i Mas Torrents i els polígons de Casanova de Baix, Can Noguera i Rocafiguera.

Ara arriba aquest acord que afavoreix l'arribada de la fibra als polígons Rocafiguera i Casa Nova de Baix. A les empreses associades a UiER no els suposa cap cost i podran gaudir d'internet de fibra òptica a 1000 Mbps i altres serveis com vuit línies de telèfon incloses.