30 de setembre de 2019
30.09.2019
Diari de Girona

Cabañas (Guitart) veu els operadors turístics «superats»

?Creu que la falta d'adaptació tecnològica no és l'únic que explica la fallida de Thomas Cook

29.09.2019 | 23:28
Cabañas (Guitart) veu els operadors turístics «superats»

La presidenta de Guitart Hotels, Cristina Cabañas, destacada empresària del sector turístic català, creu que la falta d'adaptació a les tecnologies no és l'únic motiu que explica la fallida de Thomas Cook, tot i que considera que «el comerç electrònic ha superat els d'operadors tradicionals».

Cabañas, amb l'epicentre dels seus negocis a Lloret, recorda que la companyia operava en aquesta localitat, «una plaça afectada com la totalitat de poblacions del litoral i illes». «Ara estem treballant en cada empresa les accions que cal adoptar, siguin de caràcter individual o a través del gremi i de la mà dels serveis jurídics de la Confederació Espanyola d'Hotels i Allotjaments Turístics», afegeix.

Des del seu punt de vista, el que ha passat dona la raó a l'esperit del Business Tourism Market, que s'organitza el 3 d'octubre i la segona edició del qual manté el discurs de la necessitat que té el sector d'adaptar-se al salt tecnològic. Per a Cabañas, el BTM informarà «d'allò que passa en el turisme, dels aspectes que l'afecten directament, les novetats en gestió i altres aspectes d'alta sensibilitat».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook