El regidor de Figueres Héctor Amelló tornarà a repetir com a candidat de Ciutadans al Congrés a les eleccions del 10-N, mentre que la regidora de Girona Miriam Pujola s'estrenarà com a cap de llista al Senat. D'aquesta manera, la formació taronja, que mai ha obtingut representació al Congrés per les comarques gironines, ha optat de nou per Amelló, una de les figures fortes del partit a la província, per tornar a intentar l'asssalt a la cambra baixa. En el cas de Pujola, és regidora a l'Ajuntament de Girona des de l'any 2015, primer com a «número 2» de Jean Castel -tot i que quan aquest va fer el salt al Parlament va exercir com a portaveu- i des del passat mes de maig com a «número 2» de Daniel Pamplona.

La resta de la candidatura al Congrés es mantindrà molt similar a la llista del 28 d'abril. Darrera d'Amelló aniran Arantxa Granada, Pere Cuadros, Isabel Machado, Elisabeth Guillén i Enrique Porcar. L'únic que ha desaparegut de la candidatura és el lloretenc Jaime Muzas, que en els darrers comicis anava de número 2, i en el seu lloc ha entrat Enrique Porcar, que l'última vegada anava de suplent.

Al Senat, Pujola substituirà com a cap de llista Bernat Doria, de qui en els anteriors comicis va ser suplent. Darrere seu aniran la regidora de Sarrià de Ter Mari Paz García, que ja havia estat candidata el 28-A, i el tercer lloc de la llista l'ocuparà Vicente García.