Intoxicats 41 nens i un mestre per salmonel·losi en una escola d'Olot

Tècnics de l'Agència de Salut Pública de Catalunya a Girona estan investigant l'origen d'un brot de gastroenteritis que ha afectat 41 infants de la Garrotxa, nens i nenes de 6 i 7 anys, alumnes de primer i segon d'educació primària de l'escola el Petit Plançó d'Olot, a més d'un professor.

Més informació...

Girona aixeca el primer bloc de pisos de fusta de la província

La ciutat de Girona ha posat la «primera fusta» de la construcció sostenible a la província. En el barri de Can Gibert del Pla s'està construint el que serà el primer bloc de pisos de fusta de la demarcació. Un nou tipus de construcció sense formigó ni acer que busca despertar consciències.

Més informació...

Un gos mossega una dona al braç a Girona i el propietari el porta a matar a un veterinari

Un gos va mossegar el braç d'una dona de Girona aquest dilluns a primera hora del matí en un camí de la vall de Sant Daniel i, posteriorment, el propietari hauria portat el gos a una clínica veterinària i hauria demanat que el matessin. La decisió de sacrificar l'animal l'hauria tirat endavant per iniciativa pròpia.

Més informació...

Girona és l'única província catalana on creix la feina a la construcció

Les comarques gironines van registrar 28.100 treballadors en aquest sector d'abril a juny, un 19,6% més que durant el 2018. A Catalunya l'ocupació cau un 14%, el major daltabaix d'Espanya, i el seu pes en relació amb tot el mercat laboral és del 5%

Més informació...

Entrevista a Juan Carlos, porter del Girona: «No tinc res a veure amb Bono; soc un altre tipus de porter»

Amb només 10 jornades s'ha ficat l'afició a la butxaca gràcies a aturades salvadores i a una solidesa que ha convençut l'afició del Girona. Segurament hi té força a veure el seu tarannà senzill, que l'allunya de la clàssica figura del futbolista professional.

Més informació...