L'hostatgeria del santuari de la Mare de Déu dels Àngels ha reobert aquest cap de setmana amb una nova gestió, a càrrec de Societat Vitrall, després d'uns mesos tancada arran de la polèmica generada per l'anterior gestor, Antonio Ariza, que va tenir diversos enfrontaments amb usuaris. Ara, el Bisbat de Girona ha anunciat que el restaurant, que funcionarà cada dia de la setmana, ja torna a estar obert, i que l'allotjament es posarà en marxa a partir d'aquest proper cap de setmana, juntament amb la botiga de records.

La nova gestió de l'hostatgeria anirà a càrrec de la Societat Vitrall de Girona, que, segons ha informat el Bisbat, ja compta amb altres establiments en el sector de la restauració. D'aquesta manera, prendrà el relleu d'Ariza, que va tenir enfrontaments amb diversos visitants: un grup de veïns de Madremanya que es disposava a fer un sopar popular de festa major va denunciar que Ariza els havia fet fora de "males maneres" i un grup de persones que va pujar a veure la pluja d'estels de la nit de Sant Llorenç va afirmar que el restaurador els havia amenaçat amb fer-los fora "a cops d'escopeta". Aquella nit, fins i tot els Mossos hi van haver d'acudir per tal de posar pau.

Mentrestant, el Bisbat segueix pendent de rebre el vist i plau d'Urbanisme per al nou Pla Urbanístic dels Àngels, que permetria l'ampliació del menjador i fins i tot la construcció d'una piscina. Tot i això, de moment el Bisbat assegura que no té previst tirar endavant el projecte.