Els centres de la Fundació Salut Empordà han registrat una nova mort per coronavirus i l'Hospital d'Olot, dues, en les últimes 24 hores.

En els centres de la Fundació Salut Empordà suposa 17 defuncions des de l'inici de la pandèmia.

A més, també s'ha confirmat un cas nou, que eleva a 253 les persones que han patit la malaltia en els centres gestionats per aquesta fundació.

Per contra, el nombre d'altes cada dia augmenta i en les últimes 24 hores, sis persones han rebut l'alta mèdica per haver superat la covid-19, arribant a les 92 en total. No hi ha hagut més contagis entre personal sanitari i per tant, es manté la xifra de 93 casos, però més de la meitat (52) ja s'han reincorporat a la feina.

En el cas de la Fundació Hospital d'Olot Comarcal de la Garrotxa ha informat de la mort de dos pacients amb coronavirus, tots dos d'edat avançada i amb patologies prèvies.

Segons l'última actualització, les defuncions per covid-19 s'eleven a 30 des de l'inici de la pandèmia. Actualment hi ha 21 pacients ingressats, dels quals 19 estan a l'hospital. Els ingressats són nou menys que ahir dijous.

També es redueix la xifra de professionals que han donat positiu i ara n'hi ha 53, cinc menys que ahir després de repetir la prova i donar negatiu.