Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 22 d'abril tres joves com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació en un estanc de Girona. Es tracta de tres nois de 17, 18 i 19 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Santa Maria de Palautordera, Girona i Salt.

Els fets va tenir lloc en un estanc del barri de Sant Narcís de la ciutat, on els tres joves van entrar tapats amb caputxes i mascaretes, quan la treballadora es trobava en un magatzem annex a la botiga. Seguidament, dos d'ells la van amenaçar amb navalles, mentre el tercer va forçar la màquina enregistradora i va sostreure la recaptació. També van agafar diversos paquets de tabac i els diners que la dependenta tenia a la seva bossa de mà i van fugir.

De seguida, diverses patrulles van iniciar la recerca dels lladres. Dos dels presumptes autors del robatori van ser localitzats en una zona propera a l'establiment. Un d'ells era el menor d'edat i portava diversos paquets de tabac, de la mateixa marca que els sostrets a l'estanc, i l'altre coincidia plenament amb la descripció facilitada per la víctima.

D'altra banda, els agents de la unitat d'investigació van seguir amb les indagacions per localitzar l'altre jove implicat en el robatori. Les gestions van concloure el mateix vespre amb la seva localització i detenció a Girona. El menor d'edat va quedar a disposició del seu representant legal després de declarar davant dels Mossos d'Esquadra, amb l'obligatorietat de presentar-se davant de Fla iscalia de Menors de Girona quan sigui requerit. Els altres dos detinguts, tots dos amb antecedents, van passar a disposició del jutjat de Girona, el qual va decretar presó per a un d'ells.

Dos dies abans d'aquest robatori, el 20 d'abril, una treballadora i l'amo de l'estanc de la Rambla de Girona van resultar ferits per arma blanca en un atracament. El lladre anava cobert amb un mocador i va aconseguir fugir.