La dona de 70 anys que va desaparèixer dimecres al migdia a les Planes d'Hostoles va ser localitzada ahir a la tarda en bon estat de salut. Segons van informar els Bombers de la Generalitat, la dona va ser localitzada cap a dos quarts de sis de la tarda als Hostalets d'en Bas i va ser traslladada a l'hospital d'Olot per fer-li un reconeixement mèdic.

El dispositiu de recerca es va activar ahir cap a tres quarts de sis de la tarda i els Bombers van activar l'helicòpter i set dotacions terrestre. El control operatiu es va situar prop del mas Farnós i s'hi van afegir tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i el grup caní. El dispositiu va seguir ahir per la zona on viu, el bosc de la Canova, però també per indrets com el carril bici fins a Amer i fins a Sant Feliu de Pallerols. Hi van participar un helicòpter, onze dotacions de Bombers, efectius de Protecció Civil, Mossos i un grup de voluntaris, així com dos gossos.

Segons va informar Olot Televisió, finalment, la dona va ser localitzada als Hostalets d'en Bas. El mitjà explica que la senyora de 70 anys havia caigut dins una fossa de fang en un paratge proper a la localitat, molt a prop de la carretera de Coll de Condreu, i va ser trobada per un pagès que anava a vigilar el seu ramat i que el va trobar agrupat a l'entorn de la fossa.

Cap a les sis de la tard van arribar efectius del SEM, que van atendre la dona, que es trobava conscient i responia a les preguntes formulades.