L'Ajuntament de Palamós ha posat en marxa les feines d'impermeabilització de la coberta de la biblioteca municipal Lluís Barceló i Bou. Segons va informar ahir el consistori, aquestes tasques s'estan realitzant ara aprofitant que aquest equipament no és obert al públic amb motiu del període de confinament.

Aquesta impermeabilització es fa després de detectar-se alguns problemes de filtracions i humitats en algunes parts del sostre d'aquest equipament, que el passat mes de febrer va arribar al seu 12è aniversari. Les feines es van iniciar amb: l'extracció de la grava i la retirada dels diversos materials aïllants.

També està previst que es desmuntin les màquines de climatització ubicades a la coberta i que s'instal·lin 850 m2 de tela asfàltica que s'ubicarà al sostre, damunt de la qual s'estendrà una nova tela geotèxtil, el retorn de l'aïllament tèrmic i l'estesa de les graves retirades. Es preveu que les tasques durin un màxim de dues setmanes. El pressupost global és d'uns 25.000 euros.