Un home va ruixar amb salfumant a una dona i la seva filla de cinc anys ahir a Sant Feliu de Guíxols, provocant-los ferides de diversa consideració, en el que podria ser un nou cas de violència masclista a les comarques de Girona.

Els fets es van produir al migdia al mig del carrer València.

La dona i el presumpte agressor. de 40 anys, havien tingut una relació afectiva en el passat.

Ell va fugir després d'haver ruixat les dues víctimes els Mossos d'Esquadra avui encara l'intenten localitzar.

Els investigadors estan intentant també esbrinar totes les circumstàncies dels fets per tal de poder imputar -quan se'l trobi- els delictes corresponents a l'agressor. S'apunta que podria ser acusat de temptativa d'homicidi i lesions, però de moment totes les diligències es mantenen obertes.

De fet, fonts policials asseguren que ambdós tenen denúncies creuades. La dona acusant l'home de presumpte assetjament.

Ferides a la cara

Segons les primeres informacions del cas, l'home va ruixar la dona a la cara amb àcid clorhídric i el líquid la va afectar la zona dels ulls, el que li va provocar ferides greus. A la nena, l'àcid li va tocar a la boca i va resultar ferida lleu.

Les dues ferides van ser traslladades a l'hospital de la Vall d'Hebron amb un helicòpter del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).

Aquest dimarts, ambdues resten encara ingressades i la dona presenta ferides a la cara que li podrien suposar la pèrdua d'un ull.

Rebuig dels fets

Davant d'aquests fets, l'ajuntament de Sant Feliu ha organitzat una concentració a les 12 del migdia davant l'ajuntament per rebutjar aquest nou cas de violència masclista.

A banda, aquest matí, el consistori ha realitzat un plenari on s'ha llegit un manifest de rebuig i que es tornarà a llegir durant la concentració ciutadana.